Home Prognoze Avertizări Meteo

Avertizări Meteo

European Storm Forscast Experiment – ESTOFEX reprezintă un program în care se dorește realizarea de prognoze complexe pentru fenomenele meteorologice severe din Europa.

Hărtile cu prognozele realizate se găsesc la adresa:

Forecast provided by ESTOFEX
MeteoAlarm – EUMETNET furnizează un cadru ce permite organizarea de programe de cooperare între membrii săi în diverse domenii de activități meteorologice de bază cum sunt: sistemele de observare, procesarea datelor, produsele de prognoză de bază, cercetare și dezvoltare, precum și instruire. Prin programele EUMETNET, membrii intenționează să dezvolte capacitățile lor colective pentru a servi managementului mediului înconjurător, monitorizării climei și de a da tuturor utilizatorilor europeni cea mai bună informație meteorologică disponibilă.  Serviciul poate fii acesat aici.
Meteo Alarm
* Sunt posibile întârzieri între momentul postării pe această pagină web şi postarea pe portalul www.meteoalarm.eu. Pentru alertele în timp real, aşa cum sunt ele postate de către Serviciile Meteorologice Naţionale participante, vă rugăm să utilizaţi www.meteoalarm.eu
*Datele și prognozele aparțin Administratiei Nationale de Meteorologie: http://meteoromania.ro/